Kezdőlap Újdonságok Kereső Egyesület Levelezés Aktualitások Kutatás Adattárak Történetek Képek, videók Partnereink RSS
Elérhetőség Szabályzatok Tisztségviselők Tagjaink Tagnyilvántartó és tagdíj Belépés_Kilépés Közzététel Jogszabályok Tájékoztató
 
Tagsági jogviszony létesítése, belépési feltételek
 1. Kérjük, először olvassa el a MACSE Alapszabályát és az Adatvédelmi szabályzatot.
 2. Ha ezekkel egyetért, szíveskedjen kitölteni a Belépési nyilatkozatot.
  A pártoló tagságot ajánljuk azoknak, akik nem kívánnak, vagy külföldről nem tudnak részt venni az egyesületi életben. Ebben az esetben a jelentkező pártolói támogatást fizet, amelynek mértéke nem lehet kevesebb a tagsági díjnál. A MACSE a pártoló tagoknak 365 napig lehetőséget biztosít 365 belépésre az adatbázisainak használatához. 365 nap elteltével vagy 365 belépés után a pártoló tagság megszűnik, de egy újabb támogatás befizetésével feléled.
  Rendes tagjaink aktívan részt vesznek a magyarul folyó egyesületi életben is, szavazhatnak, tisztséget vállalhatnak. Tagsági díjukat naptári évre fizetik.
 3. Klikkeljen a belépési nyilatkozat alján az Elküld gombra. A rendszer hibaüzenetet küld, ha a kitöltés során hiba történt. Ilyen esetben a kitöltés megismételhető a helyes adatokkal.
 4. A helyes adatokkal kitöltött nyilatkozatot a rendszer befogadja, és automatikusan megküldi Önnek. Belépési szándéka megerősítéseként aláírás után beszkennelve / fotózva küldje el a nyilatkozatot arra az e-mail címre, ahonnan kapta.
 5. Az aláírt nyilatkozat kézhezvételét követően az Egyesület e-mailben küld visszaigazolást. Kérjük az aláírt Belépési nyilatkozatot tagsága teljes időtartama alatt őrizze meg.
A tagság akkor lép életbe, ha a tagfelvételi kérelmet az Elnökség jóváhagyta és beérkezett a tárgyévi tagsági díj/támogatás is (megküldjük majd a fizetési információkat). Ekkor értesítjük Önt és megküldjük tagsági számát. Amikor a jelentkező taggá válik, neve megjelenik a honlapon a tagok között. A tagsági igazolványt ki tudja majd nyomtatni magának.
 Belépési nyilatkozat 
Tagsági jogviszony megszűnése
 1. Az Egyesületből való kilépési szándékot az alábbi Kilépési nyilatkozat kitöltésével lehet bejelenteni, ezzel (a bejelentés dátumával) megszűnik a tagsági jogviszony, amiről a megadott e-mailre visszaigazolást küldünk.
 2. A tagdíj befizetésének elmaradása a tagsági jogviszony megszűnését vonja maga után. Az erről szóló elnökségi határozatot az Alapszabály előírásai szerint eljuttatjuk az érintettnek.
 3. A tagsági viszony megszüntetésével egyidejűleg a tag nevét töröljük a honlapon szereplő tagok listájából.
 Kilépési nyilatkozat 
2021-01-28
 


© MACSE - Magyar Családtörténet-kutató Egyesület  Postacím : 1025 Budapest Cseppkő utca 33     koordinator@macse.hu 
Gyorskereső  -  Oldaltérkép  -  Adatvédelmi szabályzat  -  Szerzői jogok   -  Témafelelősök  -  Impresszum