Magyar nyelv          English language

BELÉPÉSI NYILATKOZAT

Magyar Családtörténet-kutató Egyesület

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat, mielőtt döntene.

Egyesületünk alapvető céljait az ALAPSZABÁLY tartalmazza.

Ha Ön céljainkal egyetért, szeretné élvezni az egyesület - csak tagjainak elérhető - kommunikációs, információs rendszerét, szeretne értesülni a közösségi élet híreiről, újdonságairól, akkor legyen egyesületünk tagja!

Javasoljuk, hogy legyen pártoló tagunk, ha nem kíván tevékenyen résztvenni az egyesület napi életében, hivatalos eseményein, nem szeretne szavazni a közgyűlésen, nem szeretne tisztséget vállalni és/vagy nem Magyarországon él. Így is élvezheti egyesületünk támogatását, információs rendszerét.

Pártoló tagsága bármikor kezdődhet a pártolói díj befizetésével és 365 napig fog tartani.

Ha Ön elkötelezett az egyesület céljai mellett, szeretne aktívan résztvenni az egyesület munkájában, részt venne az egyesület döntéseiben, tisztséget vállalna, úgy javasoljuk önnek a rendes tagságot, annak jogaival s kötelezettségeivel. A rendes tagok naptári évre fizetik tagdíjukat.

Amennyiben Önt a tagi közösség, illetve az egyesület által elérhető információk, adatok nem érdeklik, de e célokkal egyetért, értékesnek, támogatandónak tartja azokat, adományokkal segítheti egyesületünket.
Adományait a Bankszámlaszám alatt található számlára várjuk.
Figyelem! Kérjük, hogy lehetőleg közleményként szerepeljen az "adomány" szó, és amennyiben Ön adományáról nyugtát szeretne, tüntesse fel nevét és címét - esetleg adószámát, e-mail címét - a közlemény rovatban! ( pl. "Hkmrfxy Kft. HU, 1999 Budapest, Hupikék u. 16 (office@hkmrf.hu)" )

 

Kérjük, lépjen tovább az Önnek legjobban megfelelő változatra kattintva: