2018.03.01. Arcanum kedvezményes ajánlat 2018-ra
 

Arcanum kedvezményes ajánlata ADT rendszer használata

Az Arcanum Kft. a magyarországi családtörténet-kutatók legaktívabb és legeredményesebb közösségének, a MACSE-nak – tevékenységük és érdeklődésük elismeréseképpen, és a kölcsönös előnyök érdekében – újból ajánlatot tesz az ADT+ rendszerük használatára.

Az Arcanum Digitális Tudománytár (http://adtplus.arcanum.hu) jelenleg több mint 15 millió oldal fontos forrást tartalmaz, mint pl.tudományos folyóirat mellett napilapokat, hetilapokat dolgoz fel, sőt olyan speciális területet is, mint a családtörténeti könyvek vagy az I. világháborús ezredkönyvek, amelyek ugyancsak fontos forrást jelentenek.

Mint azt már elnökünk bejelentette, az Arcanummal folytatott tárgyalás eredményeképpen 2018-ra a következő kedvezményes ajánlatot kaptuk:

legalább 100–399 fő jelentkezése esetén 14.000 Ft/12 hónap.

Külön figyelemre méltó, hogy amennyiben elérjük a bűvös 400 jelentkezőt, akkor további jelentős kedvezményt kapunk.
A közös jelentkezésünk megszervezésére indított felületen lehet (CSAK!) feliratkozni! Kérek mindenkit, hogy mind hozzám, pláne máshoz csak akkor forduljatok, ha ott nem sikerült regisztrálni és utána feliratkozni:

Jelentkezés
előzetes regisztráció és feliratkozás után
itt:
Feliratkozás

Az Arcanumnak elküldöm a jelentkezők listáját, melynek alapján mindenki e-mailben megkapja azt a linket, amelyre kattintva tud fizetni (csak azok kapnak fizetésre lehetőséget, akik rajta vannak a jelentkezők listáján).
Ha valaki régebben megrendelte az Arcanum használatát, de akkor nem a mostani listára regisztrált email címen szerepelt, Biszak Bogátánál kell jelentkezzen, hogy kijavítsa a címet, mert a kettőzés zavart okoz és a felhasználó hibaüzenetet kap. E-mail címe: biszakbogata@arcanumkft.com-ra)
Akinek még le nem járt ADT jogosultsága van, az a mostani jelentkezéssel, 12 hónappal meghosszabbodik. A fizetés Euróban és forintban is lehetséges.
Fizetés módja:

Üdvözlettel
Gelei Judit
MACSE péntáros

Eseménynaptár 2011-2019   ©  webmester