2014.05.17. MACSE Közgyűlési meghívó

FELHÍVÁS

a Magyar Családtörténet-kutató Egyesület tagjainak, a 2014. évi közgyűléssel kapcsolatosan

Kedves Tagtársak!

 

Mellékelten megküldöm a MACSE 2014. évi közgyűlésére szóló meghívót. Kérek mindenkit, hogy ha lehetősége lesz rá, jöjjön el, mivel ez a legfontosabb éves rendezvényünk, ahol az elmúlt év egyesületi eseményeiről, eredményeiről a legtöbb információt lehet megtudni.

A meghívóban minden hivatalos adat szerepel (időpont, hely, témák), azonban néhány, ott nem részletezett kérdésre még szeretnék kitérni, amely főként a meghívó „Egyebek” pontjára vonatkozik.

A közgyűlésen a témafelelősök fognak beszámolni az elmúlt évben elvégzett, rájuk bízott feladatokról, az adatbázisaink (anyakönyv, névváltoztatások, családfák, emlékművek stb.) növekedéséről, továbbá az „Év Kutatóhelye Díj 2013” kitüntetésről, a honlapunk és a számítógépes hátterünk fejlesztéséről, az aktuális és lezárt pályázataink eredményeiről és jelenlegi állásáról, a klubrendezvényeinkről, a „Matrikula” internetes folyóiratunkról stb.

A közgyűlés alkalmával kerül sor az Eötvös György által alapított díj átadására is, amelyet a 2013-ban legtöbb anyakönyvi adatot indexelő tagtársunk fog kiérdemelni.

A felsoroltakból is kitűnik, hogy hosszú közgyűlésre számíthatunk, ugyanis projektjeinkben igen jelentős eredmények születtek az elmúlt évben.

A közgyűlés alatt a megéhezőknek és fáradóknak büfével, üdítővel, kávéval segítünk, de van mód arra is, az elmúlt évihez hasonlóan, hogy ebédet rendeljünk.

A közgyűlés ideje alatt lehetőség nyílik arra is, hogy aki még nem tett eleget a 2014. évi tagdíjfizetési kötelezettségének, azt a helyszínen, Gelei Juditnál megtegye. Tájékoztatásul közlöm, hogy a közgyűlés után az alapszabályunk értelmében a nem fizető tagok tagságának megszüntetésére intézkedést vagyunk kénytelenek tenni.

Remélve, hogy minél többen részt veszünk közgyűlésünkön, baráti üdvözlettel,

Budapest, 2014. április 26-án

Dr. Kollega Tarsoly István
elnök

macse-kozgy-meghivo.pdf

Közgyűlésre és ebédre kérem itt jelentkezzetek:
http://www.macse.hu/signum/belepes.php

USTREAM közvetítés :
http://www.ustream.tv/channel/

Eseménynaptár 2011-2019   ©  webmester